Interim konsulent

Sådan vi arbejder med interim konsulenter

Capax har stor erfaring med at finde juridiske specialister og ledere på konsulent niveau. Vi løser konsulent opgaver for både store virksomheder samt mindre udviklingsselskaber.

Vi er specialister indenfor specifikke områder såsom erhvervsjurister, contract managers samt DPOere.

Vi hjælper jer med at matche med relevante og kompetente konsulenter, der hurtigt kan komme i gang med virksomhedernes større projekter. En interim ansættelse kan munde ud i en fastansættelse, såfremt dette ønskes af begge parter.

Kontrakt

Find interim konsulenter

Ønsker I at ansætte en fagligt konsulent? Hos Capax har vi en solid database og et stort fagligt netværk, som er klar til jeres næste store projekt. Vi finder erfarne kandidater, som vi herefter præsenterer for jer. Herefter foretager vi screeningsinterviews, og I afholder selv 2. samtale med de bedste kandidater til projektet.

Pil ned

Processen

Sådan arbejder Capax med freelancere

Er du interim konsulent?

Er du eller ønsker du at arbejde som interim konsulent? Vi søger løbende konsulenter til spændende projekter for både danske samt internationale virksomheder. Vi har en succesrate på mere end 250 løste opgaver årligt, og hvis vi finder din profil interessant, vil du blive kontaktet af en af vores konsulenter, så snart vi har et nyt projekt, som matcher dig og dine kompetencer.