Outplacement

Capax Illustrationsnet grøn

Når en eller flere medarbejdere skal afskediges, kan det være en hård og lang proces, både for virksomheden og medarbejderne. Begge parter har meget ansvar, og vil helst sikre, at den eller de berørte medarbejdere kommer godt videre. Vi kan hjælpe jer og medarbejderne bedst muligt igennem den svære og komplicerede periode.

Hos Capax Legal er vi specialiseret i rekruttering af juridiske profiler.

Vi har derfor et godt overblik over netop disse profiltyper og med et bredt netværk, kan vi tilbyde skræddersyede outplacement forløb, som passer til både jeres virksomhed og den enkelte medarbejder. Den enkelte medarbejder tilbydes rådgivning omkring blandt andet CV, jobsøgning og aktivering af netværk.

Jurister
Pil ned

Indhold af
outplacement-forløb

Capax Outplacement model

Forløbsmuligheder

BASIS

På et Basis outplacement forløb indledes processen med udarbejdelsen af en personlighedstest. Den skal hjælpe med afklaringen af det videre forløb, og kommer til at fungere som omdrejningspunktet for nævnte. I forløbet tilknytter vi en karrierekonsulent, der fungerer som sparringspartner for afskedigede medarbejdere. Vi tilpasser vores forløb efter medarbejderens behov og ønsker. Vi holder fokus på kompetencer, mål og værdier.

PREMIUM

Et Premium outplacement forløb indledes ligeledes; med udarbejdelse af personlighedstest, der skal give afklaring i forhold til videre forløb, og fungerer fortsat som omdrejningspunktet for nævnte. Der vil ligeledes blive tilknyttet en personlig karrierekonsulent, men der tillægges et ekstra niveau ved aktivering af et professionelt netværk. Dette skal gennem sparring bidrage med inspiration til videre karrieremuligheder. Forløbet sammensættes, sådan det afdækker den enkelte medarbejders behov og ønsker.

EXECUTIVE

Et skræddersyet outplacement forløb til ledere, indledes også med en personlighedstest, der skaber afklaring og vil agere omdrejningspunkt for resten af processen. I dette forløb vil den afskedigede leder derudover opleve rådgivere med stor indsigt i lederes jobvilkår samt jobmarkedet. De besidder et indgående kendskab til de udfordringer og overvejelser, man gennemgår som jobsøgende i sådanne positioner.

Ønsker du en uforpligtende snak omkring vores outplacement-forløb? Så kan du kontakte os her:

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner

+45 22263407
emp@capax.dk