Cases / Københavns havnefront

By og Havn 

Teknisk dygtige erhvervsjurister til udvikling af Københavns havnefront

Capax har i samarbejde med udviklingsselskabet By & Havn været med til at udvikle bylivet i udkanten af København, og fundet erfarne jurister med ekspertise i aftale- og kontraktret samt salgsaftaler.

Bygherre By & Havn har byggeinteresse i hele Københavns kommune, og lige nu er det udviklingsområderne, der er i fokus. Herunder er blandt andet Ørestaden og Nordhavn i kraftig vækst, og der er stigende behov for erfarne jurister med teknisk dygtighed i aftaleret, med henblik på salg.

By & Havn er Danmarks største udviklingsselskab, og har ambitioner om at levere de bedste rammer, for københavnere i byudviklingsområderne. By & Havn har et stort fokus på helhedsorientering og bæredygtighed. Derfor var det især vigtigt for udviklingsselskabet at finde kompetente medarbejdere, der skulle være med på den store udviklingsrejse i Region Hovedstaden.

I nu mere end 5 år, har Capax været en del af By & Havns udviklingsrejse. I den forbindelse har vi haft til opgave at finde de bedste juridiske kandidater, med stærkt kendskab til byggeret, og med erfaring i kontraktudarbejdelse, samt aftaleret for faste ejendomme. Stillingerne var som forventet svære besætte. By & Havn ønskede at få de skarpeste juridiske specialister, også før By & Havn for alvor blev kendt som en toneangiven bygherre. Derfor handlede det om at fange kandidaternes interesse, med organisationens store vision.

Specialisterne fik mulighed for at være med helt fra begyndelsen af processen, og blev hurtigt belønnet for deres beslutning, ved klare resultater.

By & Havn startede deres rejse som et mindre udviklingsselskab for mere end 10 år siden. Sidenhen har de etableret sig på markedet som en af Københavns største bygherre. Derfor har de brug for at udvikle deres juridiske afdeling, med speciale i development, erhvervs- og aftaleret. Capax har i forbindelse med opgaven været i kontakt med mange kandidater, med politiske kompetencer, der kan omsætte tekniske forudsætninger til et juridisk aftalegrundlag.

Learnings
Ved at lægge stor vægt på byggeprojektets fremtidsmuligheder, og muligheden for at blive en del af store komplekse sager, kunne Capax tiltrække ambitiøse, jurister med teknisk dygtige salgsevner, og god forståelse for både erhvervs- og aftaleret. På den måde kunne vi præsentere By & Havn for en række potentielle kandidater, så de fik et bredt udvalg af kommende medarbejdere.

 

 

 

 

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Emil

Emil Plaugmann

Partner

+45 22263407
emp@capax.dk