Dine
karrieremuligheder

Juridisk samtale

Hos Capax er vi specialister i rekruttering, når det gælder juridiske stillinger. Vi er med til at rekruttere bl.a. skarpe chefjurister,  til nogen af de største danske og internationale virksomheder. Med vores indgående og unikke kendskab til branchen har vi udviklet et bredt netværk gennem de seneste mange år. Vi kan hjælpe dig videre til din næste karrieremulighed.

Vores CV-database består af kandidater, der ønsker at blive taget i betragtning til nye stillinger inden for deres fagområde. Er du på udkig efter nye udfordringer, er du mere end velkommen til at uploade dit eget CV.

Vores database, er kun tilgængelig for vores rekrutteringskonsulenter, som vil sørge for at kontakte dig, hvis en interessant karrieremulighed melder sig. Matcher din profil og kompetencer, en af vores stillinger, vil vi kontakte dig.

Seneste jobs

Rekrutteringsprocessen

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, kan du, uploade dit CV i vores database.

Når du som kandidat hos Capax har uploadet dit CV i vores database, og en aktuel karrieremulighed med din profilbeskrivelse opstår, kontakter vi dig. 

Når du bliver kontaktet angående en stilling, og finder den interessant, vil en af vores rekrutteringskonsulenter tage en uformel snak med dig om muligheden.

Skulle der være et match mellem dine karrieremæssige ønsker og virksomhedens krav til stillingen, vil det næste led i processen være en uddybende dialog, hvor dine ønsker og forventninger vil blive drøftet med en af vores konsulenter. Herefter vil du typisk blive præsenteret for kunden, evt. anonymt, hvis du ønsker det.

Som udvalgt kandidat hos Capax tager et rekrutteringsforløb i gennemsnit 5-8 uger. Typisk vil det se sådan her ud: