Sådan foregår
rekrutteringen

Capax Illustrationsnet grøn

Vi skræddersyer vores ydelser til den specifikke rekrutteringsopgave. Vi er 100% engageret og har et unikt branchekendskab, der sikrer, at rekrutteringen, vil blive løst på baggrund af en grundig analyse. Vi fokuserer på opgaven og forstår jeres ønsker inden vi går i gang med rekrutteringen.

Vi udpeger en senior rekrutteringskonsulent, der har  ansvaret for jeres stilling bliver besat til den aftalte tid og med høj kvalitet. 

Rekrutteringen forløber derfor således, at en rekrutteringsspecialist vil stå i spidsen for et team, der består af en rekrutteringskonsulent, samt en researcher, sørger for, at opgaven bliver løst inden for de definerede rammer.
Hver opgave bliver tilgået med et realistisk mindset og konsulenterne vil på forhånd sikre sig, at løn samt udbuddet og efterspørgslen på markedet, stemmer overens med den pågældende stilling.

Computer

Rekrutteringsprocessen

Capax rekrutteringsmodel

Vores ydelser

Search &
Selection

Vi identificerer potentielle kandidater til jer og sikrer at I får det bedeste og mest præcise pulje af kandidater til matcher jeres ønsker.

Vores konsulenter er målrettede og ansvarsbevidste, og sætter stor ære i at finde de rigtige kandidater. 

Interim

 

Vi har nogle af de dygtigste jurister, skatterådgivere, DPO’ere og contract managers til projektansættelser og midlertidige opgaver på interim-niveau. Hvis I oplever større arbejdsbyrde eller I ikke ønsker at fastansætte nye medarbejdere, kan projektansættelser afhjælpe jer på vigtige projekter.

Konsulenten er timelønnet, og I vil kun betale for de antal timer der bruges på jeres projekt.

Denne type ansættelse, kan også føre en fastansættelse, hvis ønsket er gensidigt for begge parter.

Læs mere her

Personlighedstest

 

 En personlighedstest kan vise relevante parametre hos potentielle kandidater.

Hos Capax Legal bruges personlighedstesten som et supplement til andre værktøjer, eksempelvis medarbejdersamtaler. Som en del af vores rekruttering, tilbyder vi at personlighedsteste kandidaterne.

Vi tilbyder også test af medarbejdere, som ikke er en del af rekrutteringsprocessen

Vi er certificeret i personlighedstestene MPA og OPQ32

Jobannoncer

Vi tilbyder sparring vedr. udarbejdelse af jobannoncer til jeres juridiske stillingen. Med vores kendskab til branchen samt forståelse for kandidaternes ønsker og krav, skriver vi kvalitetssikre jobopslag, så vi får de rette kandidater til stillingen.

Outplacement

Skal en eller flere medarbejdere afskediges, kan det være en hård og lang proces, både for virksomheden og medarbejderne. Parterne har meget ansvar, og vil ofte sikre, at den eller de berørte medarbejdere kommer godt videre.

Vi kan hjælpe jer og medarbejderne bedst muligt igennem den svære og komplicerede periode.

Læs mere her

Ønsker du at vide mere om rekrutteringsprocessen hos Capax?

Kontakt

Emil Plaugmann

Emil Plaugmann

Partner