Cases / Pakkerejse-Ankenævnet

Pakkerejse-Ankenævnet

Capax rekrutterer en jurist til Pakkerejse-Ankenævnet

Capax har haft fornøjelsen af at samarbejde med Pakkerejse-Ankenævnet, en del af Rejsegarantifonden, for at finde en jurist til deres team. Vores samarbejde resulterede i rekrutteringen af en højtkvalificeret jurist inden for et nichepræget område.

Pakkerejse-Ankenævnet: En spændende udfordring for jurister

Pakkerejse-Ankenævnet er et privat klagenævn, der specialiserer sig i at behandle klager fra danske forbrugere vedrørende pakkerejser. Nævnet er etableret af Forbrugerrådet Tænk, Rejsearrangører i Danmark og Danmarks Rejsebureau Forening og modtager finansiel støtte fra Økonomi- og Erhvervsministeriet. Som jurist hos Pakkerejse-Ankenævnet får man en enestående mulighed for at håndtere klagesager relateret til pakkerejser og dermed bidrage til at skabe tryghed og retfærdighed både for forbrugere og rejsearrangører.

Stillingen tilbyder jurister muligheden for at opnå ekspertise inden for et nichefelt og et arbejdsmiljø, der fokuserer på faglig udvikling, sparring, en sund balance mellem arbejde og privatliv. Det var en mulighed for at arbejde med meningsfyldte juridiske opgaver og være med til at forme fremtiden inden for rejseindustrien.

Rekrutteringsprocessen

I rekrutteringsarbejdet lagde Capax særlig vægt på at præsentere den unikke faglige mulighed, som stillingen som jurist hos Pakkerejse-Ankenævnet indebar. Med et snævert kandidatfelt i et nicheområde som dette var det afgørende at tiltrække de rette juridiske profiler.

Vi dykkede ned i det juridiske felt og lovgivningen, der regulerer pakkerejser, for at identificere de mest kvalificerede kandidater til stillingen. Desuden deltog vi i samtaler hos Pakkerejse-Ankenævnet for at fremhæve værdien af stillingen for både kandidater og forbrugere. I løbet af rekrutteringsprocessen tog vi således flere strategier i brug for at tiltrække de bedste jurister inden for området og lande den bedste kandidat.

Læringer fra Rekrutteringsprocessen

En af de vigtigste læringer fra rekrutteringsprocessen var den unikke karrierevej, som kandidater kunne forvente at opleve hos Pakkerejse-Ankenævnet. Stillingen tiltrak dygtige kandidater inden for området, der ønskede at gøre en forskel for forbrugere, da den bød på muligheden for at arbejde med specifikke juridiske udfordringer inden for pakkerejser. Dette understregede vigtigheden af at formidle den meningsfulde karrierevej hos Pakkerejse-Ankenævnet i rekrutteringsprocessen.

Ønsker du at vide mere om denne case?

Kontakt

Capax Christina

Christina Just

Managing Partner