Eksperter i juridisk rekruttering

Møde

Vi er specialister i juridiske rekrutteringer

Hos Capax Legal er vi eksperter inden for juridiske rekrutteringer. Vi er specialiseret i at rekruttere juridiske talenter, herunder DPO’er, compliance officer, jurister, contact managers og mange flere. Som eksperter inden for juridisk headhunting, har vi siden 2018 hjulpet over 200 virksomheder med at finde de bedst kvalificerede kandidater. I løbet af denne periode har vi gennemført over 3.000 specialiserede rekrutteringer til komplekse juridiske stillinger og håndterer årligt omkring 250 rekrutteringer.

Som jeres samarbejdspartner i en rekrutteringsproces, vil vi arbejde tæt sammen for at forstå jeres behov og udfordringer. Vi er engagerede i hele rekrutteringsprocessen og stræber efter at opbygge langvarige relationer med vores kunder.

Kundeudtalelser

Citationstegn

Capax ramte et andet segment af kandidater, end vi selv ville have været i stand til med et stillingsopslag. De fik hurtigt sporet sig ind på profilen og præsenterede et kvalificeret felt af kandidater. Det var samtidig et varieret kandidatfelt, hvilket hjalp i afdækningen af vores behov."

 

Thomas Krarup, Juridisk chef/General Counsel

 

Vi er meget tilfredse, vi blev præsenteret for to gode juridiske kandidater, der sagtens begge kunne være blevet ansat. Hende vi valgte, havde super god erfaring og dem er der ikke så mange af. I afdelingen for Psykiatri og Handicap har vi et meget snævert kandidatfelt og med vores placering, får vi ikke så mange ansøgere, derfor var det en kæmpe luksus pludselig at have to kvalificerede. Vi kunne sagtens finde på at bruge Capax igen til juridiske rekrutteringer, og vil gerne anbefale deres ydelser til andre.”

Marita Dalsgaard, Chef for afdelingen for Psykiatri og Handicap, Vordingborg Kommune

                                  Vordingbog Kommune logo 

 

Capax gav nyt liv til vores rekrutteringsproces. Deres tilgang til opgaven var en helt anden end den vi har oplevet hos tidligere samarbejdspartnere. De var superdygtige til at formidle stillingerne, såvel som NTG som virksomhed. De kan godt give sig selv et ordentligt skulderklap.”

Jesper B. Ørvad, Group Director

NTG logo 

100% succesfuld rekruttering – mere vil have mere! Der var god dialog gennem hele forløbet, og Capax var altid nemme at komme i kontakt med. Det var rart at kunne følge med på sidelinjen, og altid vide hvor langt de var i processen. De havde en helt anden vinkel på stillingsbeskrivelsen, og det var interessant at blive udfordret på vores vante processer."

Michael Nielsen, Agile People Leader

Energinet logo 

Capax skal have stor ros for deres arbejdsmoral og resultater, jeg havde ikke forventet, at vi på så kort tid, allerede var kommet så langt i en ellers krævende proces. Det var nemt at give dem frie tøjler med jura rekrutteringerne, og fokusere min energi i eget arbejde, og stadig få yderst tilfredsstillende resultater. Især vores Hiring Managers var begejstrede for deres statusmails, det var nemt altid at vende tilbage og skabe et godt overblik over potentielle kandidater."

Jonas Fabricius-Bekker, Head of People

Banking Circle logo

Capax har leveret en kompetent leverance på rekruttering af specialiststillinger inden for jura området. Vi har følt os i trygge gennem hele processen, hvor Capax’ kompetente medarbejdere har præsenteret os for interessante og motiverede kandidater. Capax konsulenter har dyb indsigt i markedet, og besidder en god forståelse for udfordringerne deri.”

Dennis Paydar Huynh, Team Lead, Talent Acquisition

Ørsted logo

 

Derfor skal du vælge Capax Legal

  1. Mere end 3.000 løste rekrutteringer. Med over 250 årlige juridiske rekrutteringer demonstrerer vi vores store engagement og erfaring i at finde det perfekte match. Vores tilgang til jura rekruttering skinner igennem, især når vi identificerer de bedst kvalificerede kandidater, hvor andre har haft udfordringer.
  2. Danmarks største database af passive juridiske profiler. Med vores omfattende database, som indeholder over 75.000 juridiske kandidater, der er identificeret gennem tidligere rekrutteringer, giver vi adgang til en ekstraordinær talentpool. Det sikrer, at vi effektivt kan matche jeres virksomhed med top-juridiske talenter, så I altid får de bedste kandidater.
  3. En track record med nogle af de største juridiske arbejdspladser. Gennem årene har Capax Legal assisteret førende organisationer som Københavns Universitet, Region Hovedstaden og Danske Spil, samt været nøglespiller i at placere juridiske kandidater hos både private og offentlige virksomheder. Vores tilpasningsevne til hver enkelt kundes behov har gjort os til det fortrukne valg for vores kunder.
  4. Dybdegående specialisering inden for nøglesektorer. Vores ekspertise strækker sig til vigtige sektorer gør os til en specialiseret og værdifuld partner til juridiske rekrutteringer.

Du får en rekrutteringspartner, der både har en faglig forståelse, netværk og ikke mindst erfaringen med at finde de rigtige kandidater til stillingen.

Team

Sådan foregår den juridiske rekrutteringsproces hos Capax

Vi behandler al information i rekrutteringsprocessen med største fortrolighed. Det indebærer information i ønsker kandidaten får, samt oplysninger i ønsker vi skal indsamle om de potentielle kandidater.

Rekrutteringsprocessen hos Capax tager typisk mellem 5-8 uger, og følger disse stadier

Capax rekrutteringsmodel

Brief

Vores rekrutteringsproces for juridisk rekruttering begynder med et detaljeret briefom den specifikke jobprofil inden for jura. Dette brief godkendes for at sikre, at vi fuldt ud har forstået jeres behov og forventninger til en ny medarbejder.

Strategi og søgning

Vores team af rekutteringskonsulenter med specialie i juridiske rekrutteringer fastlægger en søgestrategi, der passer til jer, hvorefter vi foretager en proaktiv søgning efter passive kandidater gennem relevante kilder og vores omfattende netværk.

Screening og interview

Derefter påbegynder vi en omhyggelig screening af potentielle kandidater. Vores erfarne konsulenter foretager indledende interviews og laver en nøje vurdering af kandidaternes match med jobprofilen.

Præsentation og 1. interview

De udvalgte kandidater præsenteres for jer baseret på deres CV, motivationsbrev, screeningsspørgsmål og introduktion til kandidaten. Efterfølgende gennemfører I den første interviewrunde, hvor en af vores rekrutterings-konsulenter ofte deltager.

2. interviewrunde

Fra den første interviewrunde udvælger vi de kandidater med de rette kompetencer. Det er også her vi vil gennemføre eventuelle personlighedstests. Dernæst afholdes den anden interviewrunde, hvor I har mulighed for at lære mere om deres kvalifikationer.

Valg af kandidat

Som det sidste trin tager vi referencer på alle kandidater. Den endelige beslutning træffes baseret på både kandidatens kvalifikationer og kulturelle match med virksomheden. Derefter gives et jobtilbud til den udvalgte profil.

Har du brug for hjælp til juridisk rekruttering?

Hos Capax Legal står vi klar til at hjælpe jer med jeres næste rekruttering inden for jura. Vores service er designet til at frigive jeres ressourcer til andre vigtige opgaver. Det gælder uanset størrelsen på jeres virksomhed. Uanset om I søger en erfaren DPO, en dygtig juridisk rådgiver, en udbudsjurist, eller en anden juridisk specialist, er vi her for at hjælpe jer med at finde den ideelle kandidat. Med vores omfattende erfaring inden for juridisk rekruttering, er vi fuldt forberedte på også at finde jeres næste juridiske specialist.

Kontrakter

Ønsker du at vide mere om rekrutteringsprocessen hos Capax?

Kontakt

Capax Christina

Christina Just

Managing Partner