Lukket rekutering

Chefkonsulent

Økonomistyrelsen/ Fuldtid

Om Virksomheden:

Økonomistyrelsen er den centrale styrelse under Finansministeriet, der dagligt arbejder med at gøre statens opgaveløsning mere effektiv og enklere for statslige og offentlige institutioner. Med et team på omkring 400 dedikerede medarbejdere har styrelsen siden 1995 fokuseret på at skabe værdi for danske borgere gennem digitale, analytiske og rådgivende løsninger.

Om Afdelingen:

Som Chefkonsulent til GDPR- og Informationssikkerhedsrådgivning bliver du en del af Kontor for Styring og Informationssikkerhed (SIS). Afdelingen, der tæller 15 fagligt dygtige kollegaer, er ansvarlig for den tværgående styring af fællesstatslige, digitale løsninger. SIS er en del af Center for Digitale Løsninger, der udvikler og driver digitale løsninger i staten med over 150 kompetente medarbejdere.

Om Stillingen og Ansvarsområder:

I rollen som Chefkonsulent vil du spille en central rolle i at højne informationssikkerheden i store fællesstatslige, digitale løsninger. Du bliver en del af et stærkt sikkerhedsteam på 8 medarbejdere, der arbejder på tværs af informationssikkerhed, teknisk sikkerhed, cybersikkerhed og persondatabeskyttelse.

Dine ansvarsområder inkluderer:

  • Rådgivning og gennemførelse af risikovurderinger for store fællesstatslige it-systemer.
  • Udvikling af metoder og processer inden for risikovurdering.
  • Udarbejdelse af sikkerhedskrav ved anskaffelse af it-systemer, herunder større it-udbud.
  • Videreudvikling af Økonomistyrelsens arbejde med informationssikkerhed, databeskyttelse og compliance.
  • Fokus på leverandørstyring, håndtering af sikkerhed i projekter, GDPR, politikker og procedurer.

Kvalifikationer og Egenskaber:

Økonomistyrelsen søger en ansvarlig, analytisk og struktureret chefkonsulent med stærke løsningsorienterede evner. Du trives i både udviklings- og driftsopgaver og motiveres af at være en vigtig stabsfunktion. Din evne til at kommunikere komplekst fagligt stof klart og professionelt, både skriftligt og mundtligt, er afgørende. Du arbejder selvstændigt og opbygger konstruktive relationer på tværs af fagligheder.

Økonomistyrelsen tilbyder:

  • En dynamisk hverdag med varierende opgaver.
  • Muligheder for faglig og personlig udvikling.
  • Et team af engagerede og kompetente kollegaer.
  • Et miljø præget af godt samarbejde, vidensdeling, stærk holdånd og fleksibilitet.

Denne rekruttering er assisteret af Capax Legal. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Simone Wind Lindegaard på swg@capaxrecruitment.com

 

Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Rådgivning

København H

Hovedstaden

 

Segment: Rådgivning
By: København H
Region: Hovedstaden