Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Jura

Viborg

Midtjylland

Segment: Jura
By: Viborg
Region: Midtjylland

Slået op: 05.07.2022

Compliance Officer

Evida / Fuldtid

Den primære opgave bliver at opbygge solide processer omkring compliance, så Sekretariatet bedst muligt kan understøtte både forretningen, direktionen og bestyrelsen ift. efterlevelse af gældende lovgivning. Derudover vil den nye compliance officer blive en aktiv del af Evidas bærdygtighedsarbejde, hvor vedkommende blandt andet vil bidrage med at udvikle en regnskabspraksis for selskabets ikke-finansielle regnskab samt understøtte arbejdet med GDPR og dataetik.

I stillingen som compliance officer vil du have et tæt samarbejde på tværs af Sekretariat, hvor du i samarbejde med juraafdelingen sikrer kvalitet og overblik ift. direktion og bestyrelse. Endvidere vil du i samarbejde med Evidas bæredygtigheds-koordinator have fokus på at udvikle og implementere projekter og arbejdsgange som grundlag for udvikling af løsninger, der bidrager til en mere bæredygtig drift.

Som compliance officer har du fingeren på pulsen omkring det lovmæssige landskab, som er i løbende forandring, ligesom du bidrager til udvikling og implementering af indsatser og projekter, der understøtter Evidas strategi og handleplaner for en bæredygtig udvikling.

Krav

Du er forretningsorienteret, og kan have en uddannelse som cand.merc., -jur, -oecon, -aud -scient.pol., eller kommunikation.

Du har gerne erhvervserfaring fra en lignende stilling, men antallet af år på arbejdsmarkedet er ikke afgørende.

Du har en god forståelse for spændfeltet mellem jura og økonomi for bedst muligt at servicere ledelsen, ligesom du muligvis har et kendskab til opbyggelse af klimaregnskab.