Jobinfo

Segment:

By:

Region:

IT

København

Hovedstaden

Segment: IT
By: København
Region: Hovedstaden

Slået op: 11.10.2021

Erfarne udbudsjurister

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen / Fuldtid

Som led i regeringens plan ”Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021” blev SKAT den 1. juli 2018 erstattet af syv nye styrelser, bl.a. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. De nye styrelser har ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er altså en del af Skatteministeriets koncern og samarbejder på tværs af koncernen med de andre enheder i koncernen. UFST består af cirka 1.000 medarbejdere og har kontorer i København, Middelfart og Aalborg.Danmark har et af verdens mest avancerede skattesystemer, men det er blevet til over mange år og trænger til fornyelse. I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen står de overfor en af de mest komplicerede it-opgaver i Danmark, som har til formål at udvikle en fremtidsparat og sikker digital forvaltning samt forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. En væsentlig forudsætning for dette arbejde er, at det understøttes af en kvalificeret udbuds- og kontraktstyringsfunktion, som sikrer udbud og kontraktstyring af højeste kvalitet

Krav

Som senior jurist vil du, i samarbejde med dine kollegaer, arbejde med udbud og kontraktstyring lige fra de helt store it-udbud, som danner grundlag for udviklingsaktiviteter i Skatteforvaltningen, såsom styrelsens nye inddrivelsessystem og ejendomssystem, til miniudbud, som sikrer de nødvendige konsulenter, licenser mv. til at understøtte drift og udvikling af systemerne.

Du bliver ansvarlig for kontraktstyringen af en eller flere af Skatteforvaltningens store og forretningskritiske it-systemer, og vil være med til at udbyde og kontraktstyre nogle af de største it-kontrakter i Danmark. Du får et selvstændigt ansvar for gennemførelse af udbud, udarbejdelse af kontrakter, gennemgang af licenser, leverandørstyring, kommunikation med leverandører medvidere.

Alt i alt giver stillingen mulighed for at arbejd med komplekse udbud i et specialiseret juridisk team, arbejde i dybden med mange juridiske områder inden for udbud og it-kontrakter, samt sikre løbende juridisk sparring både til teamet i en organisation under stor forandring.