Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Jura

Frederiksberg

Hovedstaden

 

Segment: Jura
By: Frederiksberg
Region: Hovedstaden

Slået op: 12.06.2023

IT-udbudsjurist

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen / Fuldtid

Erfaren IT-udbudsjurist til Danmarks største it-udbud

Er du skarp til udbudsret og IT-ret? Motiveres du at af løse komplekse, juridiske problemstillinger indenfor udbudsret og it-kontrakter, samt arbejde med nogle af landets største it-leverancer og største it-leverandører? Så er du måske vores nye kollega i kontoret Udbud.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen. Det er UFST’s vision at understøtte vores kolleger i Skatteforvaltningen i et partnerskab om drift og videreudvikling af en stor it-portefølje, udvikling af nye it-løsninger i spændvidden fra mindre projekter til en række store programmer i milliardklassen, samt kommende modernisering af en større portefølje af legacy-systemer, som er blandt de største i Danmark.

Kontoret Udbud fungerer som udbudsjuridisk enhed for hele Skatteforvaltningen i relation til udbudsjuridiske og it-kontraktretlige spørgsmål. Vi har bl.a. ansvaret for rådgivning om udbudsretlige problemstillinger, den løbende professionalisering af udbudsprocessen i Skatteforvaltningens og konkurrenceudsættelse af it-systemer, herunder samfundskritiske systemer.

Kontoret og dine arbejdsopgaver

Vi søger en dygtig kollega, der kan bidrage med at opbygge og udvikle Skatteforvaltningens udbudsretlige fyrtårn. I din hverdag hos Udbud vil du komme til at beskæftige dig med følgende arbejdsopgaver:

 • Drive IT-udbudsprocesser fra A-Z, herunder forhandlinger med Danmarks største it-leverandører og håndtering af udbudsretlige problemstillinger
 • Lægge udbudsstrategier for komplekse it-systemer
 • Gennemføre markedsdialoger og håndtere interne/eksterne samarbejdspartnere/leverandører i forbindelse med udbudsprocessen
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale og kravspecifikationer
 • Håndtering af klager og søgsmål
 • Levere udbudsretlig rådgivning på tværs af Skatteforvaltning, herunder undervisning og formidling af udbudsretten i forretningen
 • Løbende professionalisering- og udvikling af udbudsområdet.

Du vil blive en del af vores Udbudsjuristteam som i dag består af 3 udbudsjurister. I takt med at opgaveporteføljen vokser, herunder den kommende modernisering af legacy-systemerne, har teamet brug for flere skarpe kollegaer til at løfte de komplekse opgaver.
Hos Udbud bliver du en del af et stærkt og fagligt udviklende miljø, hvor ordentlighed, stort engagement, omhu, hjælpsomhed og humor vægtes højt. Du bliver en del af et team, som værdsætter samarbejdet med hinanden og interessenterne mhp. at få udarbejdet det bedste udbudsmateriale. Der løftes i flok, og du får en dynamisk og sjov hverdag.

Erfaring med udbudsret og komplekse udbudsprojekter

Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. og har mindst 2 års erfaring som Udbudsjurist, hvor du selvstændigt har drevet IT-udbudsprocesser fra start til slut, herunder drevet forhandlinger A-Z med interne/eksterne samarbejdspartnere og leverandører. Du har således et bredt kendskab til udbudsret/udbudsloven og erfaring indenfor IT-ret og tvisthåndtering.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du kan udvise engagement, faglighed, ordentlighed, og at du evner at opbygge gode samarbejdsrelationer i kontoret og på tværs af styrelsen.

Hvad tilbyder UFST?

UFST kan tilbyde dig en stor og spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt juridisk miljø. Du får også:

 • Mulighed for at bidrage til strategiske udviklingsinitiativer f.eks. deltagelse i udviklingsprojekter
 • Udfordrende arbejdsopgaver i en stor organisation med udviklingsmuligheder
 • En dynamisk arbejdsdag, hvor der er plads til sjov og spas
 • Løbende kompetenceudvikling og gode muligheder for efteruddannelse
 • Deltagelse i relevante udbud
 • En arbejdsplads på Frederiksberg tæt på offentlig transport og med privat parkeringskælder
 • Fleksibilitet i hverdagen afhængig af dine opgaver.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der kan forhandles et kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kompetencer.
Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere