Jobinfo

Segment:

By:

Region:

Jura

Kongens Lyngby

Region Hovedstaden

 

 

Segment: Jura
By: Kongens Lyngby
Region: Hovedstaden

Slået op: 12.10.2022

Jurist

Pakkerejse-Ankenævnet / Fuldtid

Motiverer det dig at skabe tryghed og retfærdighed for forbrugere? Kan du tænke dig at opnå ekspertviden indenfor et nichefelt? Lægger du vægt på en god balance mellem arbejde og fritid? Så kan denne jurist-stilling hos Pakkerejse-Ankenævnet være dit næste job.

Kan du gøre en forskel for forbrugere og rejseudbydere?

Som jurist hos Pakkerejse-Ankenævnet skal du anvende din erfaring med sagsbehandling og forberede klagesager fra forbrugere, der har købt pakkerejser. Du indhenter de relevante oplysninger og undersøger, om der er mulighed for at indgå forlig i sagen til begge parters tilfredshed. Du laver sagsfremstillinger og skriver udkast til afgørelser på baggrund af din identifikation af sagernes faktiske og juridiske problemstillinger. Du deltager i nævnets møder, når ankenævnet drøfter og afgør de sager, du har forberedt.

Har du sans for at behandle juridiske klagesager med øje for nuancer og mennesket bag problemstillingen?

Pakkerejse-Ankenævnet lægger vægt på, at deres kommende jurist vil trives i denne rolle. Derfor kan følgende erfaringer være nyttige:

Erfaring med konkret, juridisk sagsbehandling, herunder med selvstændigt at identificere en sags faktiske, juridiske problemstillinger.
Erfaring med at afsøge muligheden for samt opnå forlig med de involverede parter i juridiske sager. Evt. erfaring med – eller interesse for – konfliktmægling.
Gode kommunikative evner, så også andre end jurister kan forstå dig.
En god detaljesans og et godt overblik, så du kan behandle dine sager med grundighed og øje for nuancer.
Erfaring med – eller interesse indenfor – forbrugerrettigheder, formueret og aftaleret.

Hvem er Pakkerejse-Ankenævnet?

Pakkerejse-Ankenævnet er et privat klagenævn, som behandler klagesager over pakkerejser fra rejsekunder. Ankenævnet finansieres af Rejsegarantifonden, der stiller sekretariat til rådighed for Ankenævnet. Nævnet er godkendt af Erhvervsministeriet i henhold til lovgivning om forbrugerklager. Dette sikrer, at nævnets vedtægter indeholder bestemmelser om nævnets sammensætning og sagsbehandling, som er betryggende for forbrugere såvel som rejsebranchen.

I denne stilling vil du blive ansat i Rejsegarantifonden, men du vil være en del af Pakkerejse-Ankenævnets sekretariat, som er et lille team, der arbejder tæt sammen om opgaverne, deler viden og sparrer med hinanden ud fra en åben-dør-politik. Rejsegarantifonden har kontor med kantineordning i Lyngby nord for København med fri parkering.

Der er høj anciennitet blandt medarbejderne, som kender hinanden godt og går op i at have et godt kollegaskab og et rart socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone. Du bliver dermed en del af et fællesskab med plads til at være, den man er, og med omtanke for en sund balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsugen er 37 timer inkl. frokost, og du kan selv tilrettelægge din arbejdstid ud over den faste møde-tid fra 10-15. Stor fleksibilitet i forbindelse med afholdelse af ferie og fridage.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg stillingen online via “Ansøg her”-knappen.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant, Simone Gregersen, på tlf. 24 47 01 34 eller mail: swg@capaxrecruitment.com.